Training

Training
0 Flares 0 Flares ×
          As exagera daca as spune ca am o pasiune nebuna pentru training sau formare profesionala,desi aceasta pasiune exista.  Am insa o pasiune reala pentru eficienta,pentru a impartasi celor care au nevoie  cunostinte dobandite nu din carti sau studii (desi si acestea au avut locul lor),ci mai ales din exeprintele reale,care m-au ajutat sa ajung in cursul timpului la performanta.
Fiecare dintre noi detinem un imens bagaj de cunostinte in tolba experientei, insa foarte rar avem sansa sa o impartasim celor care au cu adevarat nevoie.
 
       Din acest motiv va propun tuturor o alta viziune asupra trainingului,a formarii profesionale:
                     HAIDETI SA INVATAM SI DIN EXPERIENTE!
Nu doar sa invatam din experinte,dar sa reusim impreuna sa ne adaptam atitudinea si comprtamentul nevoilor reale ale organizatiei din care facem parte,realitatilor socio-economice,tendintelor pietei.
        Nu in ultimul rand, vom invata cum sa putem influenta in mod pozitiv organizatia pe care o conducem sau din care facem parte,cum sa o ajutam sa se ancoreze  in realitatile vremurilor. Doar prin impartasirea experientelor si prin aportul fiecaruia dintre noi vom putea aduce valoare Culturii Organizationale.
0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 StumbleUpon 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *