Oare ne-am trezit?

Oare ne-am trezit?

0 Flares 0 Flares ×
      Fara sa am pretentia si dorinta de a intra in zona politica,nu pot sa nu imi declar un relativ confort constatand apatitia in zona politica a unor personaje credibile care sa contribuie prin competente reale si experienta lor, la schimbare. Exemplul cel mai elocvent pare a fi campioana noastra, Gabriela Szabo.Lista poate continua cu cativa specialisti formati in mediul privat care pot aduce valoare cu conditia sa beneficieze de incredere si credibilitate.
    Evident carcotasii vor cleveti,ca de obicei,invocand tineretea acestor oameni,insa un singur lucru e cert: in 20 de ani nu am reusit sa facem nimic iar in urmatorii 20 vom reusi daca schimbam criteriile de pomovabilitate in zona de influenta si punem pe primul loc COMPETENTA !

                  Oamenii care stiu ,trebuiesc motivati sa faca ceea ce stiu.

    Probabil intr-un final ,sub presiunea esecurilor ,ne-a ajuns cutitul la os,si constientizam si noi ca trebuie sa creditam oameni competenti in pozitii de influenta. Este un semnal de deschidere si de resemnare a mediului politic in fata valorilor autentice si a aportului pe care acestea il pot aduce. Pana la urma e un semnal care tradeaza dorinta de stabilitate si eficienta a unor structuri care si-au demonstrat in timp slabiciunile venite din promovarea incompetentei si mediocritatii in pozitii de influenta.
     Nu in ultimul rand este foarte clara nevoia de personalizare a institutiilor statului si ”dotarea”lor cu credibilitate iar cea mai facila cale este atragerea personajelor cu adevarat competente in zona lor de influenta.

    Sa ne fi trezit oare ? Doamne-ajuta !

                Sa vedem ce va ura…

    
0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 StumbleUpon 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *