Multumim Jimmy…un om special!

Multumim Jimmy…un om special!

0 Flares 0 Flares ×
         Sunt putini oameni care isi pun cu adevarat amprenta in viata fiecaruia dintre noi. ”Nu stiu altii cum sunt” dar pentru mine,si cred ca pentru foarte multi din generatia mea de beiuseni ,Jimmy este probabil primul om care ne-a conectat cu un alt univers,a reusit sa ne induca tuturor o stare de spirit pe care in vremurile alea nu prea iti permiteai sa o ai.
De ce este Jimmy special ? Nu pentru ca era in postura in care aparea in fata tuturor, nu pentru ca era la butoane si putea oricand sa” faca legea” ,ci pentru eleganta  si discretia sa, pentru ATITUDINEA lui  care dadea o nota de calitate si rafinament  oricarui eveniment.
Modul in care reusea sa cumunice cu tot felul de oameni dincolo de cuvinte (poate stiti ca vorbea putin …spre deloc) atitudinea lui pozitiva, deschiderea , capacitatea  de a empatiza cu publicul au facut din Jimmy(colegul de calasa al mamei mele) pritenul nostru al tuturor.Datorita lui am avut primele casete inregistrate,datorita lui  am reusit sa intelegem ca exista lume si dincolo de granite, datorita lui Beiusul, a avut ani de-a randul un loc(asa cum spunea si Lulu) in care simteai ca te desprinzi din realitate si intrii intr-un mediu liber,nealterat de putregaiurile vremurilor.
Abiltatea lui de a impaca pe toata lumea (de acolo de pe scaunul lui de unde i se vedea doar capul),zambetul din coltul gurii cand te vedea ca intrii in discoteca,ochii zambitori, iti aratau pur si simlu ca pentru el ceea ce face nu e doar un job(si ala prost platit) ci e chiar menirea lui.
        Dincolo de toate insa MERSUL LUI UNIC (fara miscari de membre si articulatii) trada o fire calma,linistita,sigur pe rolul sau in viata  oamenilor din micutul nostru orasel .  Si chiar a avut un rol, un rol important, pe care nu multi in vremurile alea si-l puteau asuma .     

                    Pentru toarte astea si pentu multe altele iti multumim Jimmy!                           La multi ani sanatosi si sa ai o batranete la fel de frumosa cum ne-ai facut tu noua tineretea!

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 StumbleUpon 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

2 Comentarii

  1. Constantin Sime

    …E vorba de Jimmy Ciupa in articolul de mai sus?… Si eu mi-l amintesc inca de pe vremea cind era elev de liceu (si portar in echipa de handball a liceului Samuil Vulcan…)…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *