Caragiale ramane cu noi…

Caragiale ramane cu noi…

0 Flares 0 Flares ×
      Privind scena socio-politica  a ultimelor zile intram intr-o confuzie cronica si nu intelegem nimic din ce ni se intampla: tradare,demisie,noi si ai nostri,ei si ai lor,programe politice,santaje…etc. E un ghiveci de atitudini si comportamente specifice clasei politice pe care il regasim indiferent de perioada si de pretentia noastra la evolutie.
     Se pare ca oricat am incerca, nu putem scapa de dragul si mereu actualul nostru Caragiale. Intr-una din replicile sale de ”cetatean respectabil” al urbei,Caragiale intuia evolutia societatii noastre dar cred ca nici macar el nu banuia  ca teoriile sale vor fi actuale si dupa  un seccol:

      ”Tindem spre Hiperion, dar ramanem mereu cu Mitica”

       ” Suntem ceea ce-am fost si tare mi-e teama ca vom fi la fel”

      Se pare ca viata reala e mai savoroasa decat o comedie pusa in scena  .Cred ca nici un regizor nu ar putea pune in scena o comedie atat de bine realizata cum este realitatea zilelor noastre.Naturaletea si ”calitatile” ”actorilor” din viata reala sunt atat de autentice si de originale, incat sunt convins ca ar fi foarte greu de reprodus.
      Iar noi , spectatorii, privim pasivi acest spectacol pe care l-am sponsorizat si il sponsorizam periodic cu votul nostu.Sa ne fie de bine …
0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 StumbleUpon 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

1 Comentariu

  1. I.GABRIELA

    ….si tare mi-e teama ca vom fi la fel!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *